catPic

De Maestro-kaart van Cetelem vraag je direct online aan. Binnenkort komen er nog aanbieders bij.

Maestro-kaarten

Cetelem Maestro
Cetelem Maestro-kaart: Europese betaalkaart met flexibele geldreserve. Kies je krediet en betaal gespreid terug, minstens 25 euro per maand.
kosten: 
5,00 €
uitgavenlimiet: 
3.000,00 €
flexibel: 
Ja
BNP Paribas Fortis Rondo
BNP Paribas Fortis Rondo: Maestro met geldreserve tot 7.500 euro. Betaal op je eigen tempo terug. Profiteer van een optionele levensverzekering.
kosten: 
5,00 €
uitgavenlimiet: 
7.500,00 €
flexibel: 
Ja
Santander Maestro
Santander Maestro-kaart: betaalkaart met krediet tussen 500 en 5.000 euro. Goed in binnen- en buitenland. Inclusief 3 optionele verzekeringen.
kosten: 
4,00 €
uitgavenlimiet: 
5.000,00 €
flexibel: 
Ja

Over Maestro®

Maestro is een merknaam en product van Mastercard, het wereldwijde netwerk van betaalpunten van kredietkaarten. Een Maestrokaart is een debetkaart of een betaalkaart die je koppelt aan je zichtrekening, al kan het ook een prepaidkaart zijn. Maestro bestaat sinds 1990 en wordt binnen Europa veel gebruikt.

Bankonafhankelijk en met krediet

Je kunt Maestrokaarten dikwijls ook bankonafhankelijk aanvragen. Dat betekent dat je een Maestro-kaart met krediet kunt bestellen zonder dat het uitmaakt bij welke bank je een zichtrekening hebt. De kaart wordt dan aan je bestaande zichtrekening gekoppeld.

Gespreid terugbetalen

Je kunt doorgaans gespreid of flexibel terugbetalen met een Maestro-kaart. Lees voor de zekerheid welke mogelijkheden je hebt en welke (rente)kosten je betaalt.