Cetelem Maestro-kaart   aanvragen

Cetelem Maestro

De Cetelem Maestro-kaart is een betaalkaart met een geldreserve. Hij biedt u de mogelijkheid om binnen 48 uur over extra krediet te beschikken.

Dit krediet kan tussen de 1.250 en de 3.000 € of soms zelfs meer bedragen. Erg handig dus voor grote onverwachte uitgaven.

Cetelem biedt u de mogelijkheid om het krediet gespreid terug te betalen. Het hanteert daarbij een aantrekkelijke rente. Om gebruik te maken van dit krediet en om de kaart aan te vragen is het niet nodig om van bank te verwisselen.

Belangrijk om te weten is dat u geen kosten betaalt als u geen gebruik van het krediet maakt. De maandelijkse terugbetaling is altijd minimaal 5,60% van het geleende bedrag of tenminste 25 euro.

De kaart is geldig in België en in alle andere Europese landen. Dus als u op zoek bent naar snel krediet tegen prima voorwaarden en de kaart binnen Europa wilt gebruiken, dan is de Cetelem Maestro-kaart wellicht een interessante optie.

De belangrijkste voordelen

  • Binnen 48 uur krediet
  • Prima rente
  • Geen kosten bij niet-gebruik
  • Bankonafhankelijk

>> Vraag nu uw Cetelem Maestro-kaart aan!

Rekenvoorbeeld van de kosten

Bij een kredietopening van 2.500 euro voor onbepaalde duur.

Het jaarlijks kostenpercentage (JKP) bedraagt dan 12,50%. In dit percentage zitten de kaartkosten en de vaste debetrente per jaar van 9,86% verwerkt.

Deze kaart heeft jaarlijks te betalen bijdrage. Wordt de kaart niet gebruikt, dan worden er ook geen kosten aangerekend. Cetelem is de merknaam van Alphacredit in Brussel.

Kosten en eigenschappen
Jaarlijkse bijdrage5,00 €
Bijkomende kaart0,00 €
Uitgavenlimiet3.000,00 €
Flexibel betalen?Ja
Debetrentevoet9,86 %
JKP12,50 %
Geldopname5,00 €
Wisselkosten-
» Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook

Beobank Extra World Mastercard
3 maanden 3% retour, daarna 1%