Santander Maestro-kaart   aanvragen

Santander Maestro

De Maestrokaart van Santander is een betaalkaart met een geldreserve van 500 tot 5.000 euro. Je kunt er 3 verzekeringen bijnemen en je kunt betalen en geld afhalen in binnen- en buitenland.

Eigenschappen

Met Santanders Maestrokaart kun je in binnen- en buitenland geld afhalen aan automaten met het Maestrologo. Je kunt betalen in winkels die Maestro aanvaarden en je kunt online kopen via eMaestro.

eMaestro is een betaalmethode van Mastercard. Ze wordt in verschillende Europese landen ondersteund. Bovendien voldoet ze aan SecureCode, Mastercards veiligheidsprotocol voor online betalingen.

Geldreserve

Bij deze kaart open je een krediet van onbepaalde duur. Je kunt lenen tussen 500 euro en 5.000 euro; het exacte bedrag kies je zelf. Meer lenen dan 5.000 euro kan met Santanders lening op afbetaling.

Verzekeringen

Bij deze kaart kun je een beschermingsplan afsluiten. Daar zitten 3 optionele verzekeringen in: een overlijdensverzekering, een arbeidongeschiktheidsverzekering en een werkloosheisverzekring.

Kosten

Santander rekent 4 euro per kaart per jaar. Geldopnames komen bij je openstaande saldo en ze kosten 4,95 euro per opname. Een nieuwe pincode krijg je voor 3,50 euro.

Aanvragen

Volg de link hieronder en bepaal de grootte van je kredietopening. Je kunt de kaart direct online aanvragen, je hoeft niet naar een kantoor.

Belangrijkste eigenschappen

  • Lenen tussen 500 en 5.000 euro
  • Veilig online betalen met eMaestro
  • Beschermingsplan met 3 optionele verzekeringen
  • Betalen en geld afhalen in binnen- en buitenland

> Nu je Maestro-kaart aanvragen bij Santander!

Nulstellingstermijn

De nulstelling is een onderdeel van de Belgische wet op het consumentenkrediet. Je moet het openstaande saldo voor die datum terugbetalen. De nulstellingstermijn hangt af van de kredietlimiet. Je vindt jouw termijn op je rekeningoverzicht.

Kosten en kenmerken
Jaarlijkse bijdrage4,00 €
Bijkomende kaart4,00 €
Uitgavenlimiet5.000,00 €
Flexibel betalen?Ja
Geldopname4,95 €
Wisselkosten2,50 %
» Bezoek website