Revolut Card   aanvragen

Revolut Card- cartedecredit.be

Deze prepaidkaart is vooral voordelig voor wie regelmatig buiten Europa reist: je betaalt zonder bijkomende kosten — en aan de meest recente wisselkoers — in meer dan 130 valuta.

Met de Revolutkaart kun je ook gewoon betalen en geld afhalen. Tot 200 euro per maand is geld afhalen overal ter wereld gratis.

In de praktijk gebruik je de kaart vooral op je smartphone: in de app kun je je saldo, je transaties en valutaconversies bekijken. Die app is overigens gekoppeld aan een IBAN-rekeningnummer. Je kunt zonder kosten geld overschrijven vanaf je bankrekening of je loon laten storten op je Revolutrekening.

Hoe aanvragen?

Via de link hieronder ga je naar de Revolutwebsite. Nadat je daar je telefoonnummer hebt ingevuld krijg je een sms met instructies hoe je de Revolut-app kunt downloaden. In de app kun je je plastic kaart aanvragen.

De belangrijkste voordelen

  • Rekening razendsnel geopend in de app
  • Altijd de beste wisselkoers
  • Geen jaarbijdrage en gratis opwaarderen

> Nu een Revolut Card aanvragen!

Wat zijn de kosten?

Het abonnement op de kaart is gratis; je betaalt wel eenmalig 6 euro voor de fysieke kaart. De rekening, app en conversie zijn allemaal gratis, net als alle betalingen en het afhalen van contant geld. Geld afhalen kun je overigens tot 200 euro per maand in alle geldige valuta. Een tweede kaart kost je 12 euro.

Goed om te weten

Deze kaart is voor alle volwassenen ouder dan 18 jaar. Omdat het een prepaidkaart is, kun je geen geld lenen en ook niet rood staan.

Over de uitgever

Revolut is een jonge Britse onderneming die sinds 2015 internationaal financiële diensten biedt, voornamelijk voor betalingen in vreemde valuta.

Kosten en eigenschappen
Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Bijkomende kaart12,00 €
Uitgavenlimiet30.000,00 €
Flexibel betalen?Nee
Debetrentevoet-
Geldopname0 % (2,00 % vanaf € 200 p.m.)
Wisselkosten0,00 % (0,05 % vanaf € 6.000 p.m.)
» Bezoek website