Revolut Card   aanvragen

Revolut Card- cartedecredit.be

Deze prepaidkaart is vooral voordelig voor wie regelmatig buiten Europa reist. Uniek aan Revolut is namelijk dat u zonder meerkosten in 120 valuta kunt betalen.

Dat wil zeggen, u betaalt altijd tegen de best mogelijke wisselkoers, en daarbij wordt geen opslag aangerekend zoals normaal.

Met de kaart kunt u ook gewoon betalen en geld afhalen. Contanten zijn tot 200 euro per maand overal ter wereld gratis op te nemen.

Maar in de praktijk gebruikt u Revolut Card vooral op uw smartphone. Transacties, valutaconversies en het saldo bekijken doet u met de app, die gekoppeld is aan een IBAN-rekeningnummer. U kunt kosteloos geld overschrijven vanaf uw bankrekening, of zelfs uw salaris laten storten op uw Revolut-account.

Hoe aanvragen?

Klik op onderstaande aanvraaglink en u wordt doorgestuurd naar de Revolut-website. Daar wordt om uw telefoonnummer gevraagd. Via een sms-bericht kunt u dan de gratis Revolut-app downloaden.

Zodra de toepassing is geïnstalleerd, hebt u de betaalaccount op uw smartphone. Vervolgens vraagt u binnen de app de plastic kaart aan.

De belangrijkste voordelen

  • Rekening razendsnel te openen, na downloaden van de app
  • Altijd de beste wisselkoers
  • Geen jaarbijdrage en gratis opwaarderen

> Vraag de Revolut Card nu aan!

Wat zijn de kosten?

Het abonnement op de kaart is gratis, u betaalt eenmalig 6 euro voor levering van de fysieke kaart. De rekening, app en conversie zijn allemaal gratis, evenals alle betalingen en afhaling van contant geld tot 200 euro per maand in alle geldige valuta. Een tweede kaart kost u 12 euro voor bezorging.

Goed om te weten

Deze kaart is voor alle volwassenen ouder dan 18 jaar. Omdat het een prepaidkaart is, kunt u geen geld lenen en ook niet rood staan.

Over de uitgever

Revolut is een jonge Britse onderneming die sinds 2015 internationaal financiële diensten biedt, voornamelijk voor betalingen in vreemde valuta.

Kosten en eigenschappen
Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Bijkomende kaart12,00 €
Uitgavenlimiet30.000,00 €
Flexibel betalen?Nee
Debetrentevoet-
Geldopname0 % (2,00 % vanaf € 200 p.m.)
Wisselkosten0,00 % (0,05 % vanaf € 6.000 p.m.)
» Bezoek website