Ikea Family Mastercard   aanvragen

Ikea Family Mastercard | Online kredietkaart aanvragen

Met de Ikea Family Mastercard profiteer je van alle voordelen van een kredietkaart én je kunt al je Ikea-aankopen gespreid of flexibel terugbetalen. Je kunt er bovendien in elke Ikea mee betalen, ook in het buitenland, en in elke winkel die deze Mastercard aanvaardt.

Voordelen

Met deze Family-Mastercard van Ikea betaal je al je aankopen in Ikea-winkels, in België en in het buitenland. Daarnaast krijg je voor al je uitgaven met deze kaart een bon die geldig is in alle Ikea’s of op Ikea.be. Het bedrag op die bon is gelijk aan 1% van je uitgavebedrag.

Daarnaast blijf je profiteren van de voordelen die je als Ikea Family-lid al had: je krijgt bijvoorbeeld exclusieve aanbiedingen, door de week geniet je van gratis koffie of thee en je kunt Ikea-workshops volgen.

Kosten

Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) en de vaste en variabele debetrentevoet hangen af van waar je deze kaart gebruikt. Betaal je ermee in een Ikea of op Ikea.be, dan zijn het JKP en de rentevoet 4,50%. Buiten een Ikea-winkel is het JKP 12,50%.

Als je je openstaande saldo in één keer terugbetaalt kost dat je niets; betaal je flexibel terug, dan gaat er elke maand 0,02% naar kaartkosten.

Belangrijkste eigenschappen

  • Betaal je uitgaven in één keer terug of gespreid
  • Gebruik deze kaart in een Ikea-winkel of op ikea.be
  • Alle voordelen van je Ikea Family-lidmaatschap en een kredietkaart in één

> Nu je Ikea Family-Mastercard aanvragen!

Hoe vraag ik deze kaart aan?

Dat kan nog het makkelijkst online. Volg de link hierboven, vul je Ikea Family-lidnummer — je kunt je gelijk aanmelden als je nog geen lid bent — je familienaam, je geboortedatum en je postcode in en klaar.

Ikea en partner Buy Way kijken daarna je financiële situatie na, zodat je je niet onnodig in de schulden werkt. Je krijgt je Ikea Family-Mastercard thuis, samen met een welkomstpakket.

Kosten en kenmerken
Jaarlijkse bijdrage0,00 € (0,02 %)
Uitgavenlimiet5.000,00 €
Flexibel betalen?Ja
Debetrentevoet4,50 %
JKP4,50 %
ยป Bezoek website