Mastercard Gold by Cofidis   aanvragen

Mastercard Gold by Cofidis

De Mastercard Gold by Cofidis biedt u als een echte internationale kredietkaart veel meer dan een gewone kredietkaart. U kunt er in alle vrijheid veilig uw aankopen in de winkel en online mee betalen en geld mee opnemen aan een automaat.

Dankzij de kredietopening(1) die aan de kaart Mastercard Gold by Cofidis gekoppeld is, kunt u uw uitgavenlimiet kiezen tussen 2.500 € en 10.001 €. Achteraf betaalt u het bedrag van uw betalingen in één keer of via maandelijkse aflossingen terug. Uw maandelijkse aflossing komt dan overeen met een percentage(2) van het bedrag dat u hebt uitgegeven. Dat percentage bepaalt u zelf bij de aanvraag van uw kaart.

De Mastercard Gold by Cofidis laat u bovendien genieten van uitgebreide verzekerings- en bijstandswaarborgen in België en het buitenland. Dat exclusieve bijstands- en verzekeringspakket omvat onder meer: uitgesteld vertrek op vakantie, verlies/diefstal van bagage, beschadiging/diefstal van een online besteld artikel, enzovoort.

U kunt de verrichtingen met uw kaart altijd in de gaten houden via een beveiligde online klantenzone. En met de gratis mobiele app kunt u uw aankopen in een oogwenk volgen.

De voordelen van de Mastercard Gold by Cofidis

  • Uitgavenlimiet tussen 2.500 € en 10.001 €
  • Een van de laagste jaarlijkse bijdragen op de markt: 5 €
  • Een exclusief pakket voor bijstand en verzekeringen
  • Opname van grote bedragen aan automaten

> Vraag de Mastercard Gold by Cofidis hier aan!

 (1) Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door Cofidis en na ondertekening van uw contract. Voorbeeld: voor een kredietopening van 4.000 € is het minimale maandelijkse te betalen bedrag 5,6% van het resterende verschuldigde saldo verhoogd met de kaartkosten als het geval zich voordoet. Het Jaarlijks KostenPercentage (JKP) van toepassing op de kredietopening bedraagt 12,50%, inclusief de jaarlijkse bijdragen van 5 € voor de kaart, de jaarlijkse actuariële debetrente van 12,23%. Geen eenmalige kosten. Variabele jaarlijkse actuariële debetrente. De kostprijs van het krediet is afhankelijk van het toegestane kredietbedrag. Contract van onbepaalde duur. Rentevoeten van kracht op 01/01/2013, kunnen gewijzigd worden.

(2) Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door Cofidis en na ondertekening van uw contract varieert het minimale maandelijkse te betalen bedrag in functie van de door de consument gekozen formule: voor een toegestaan kredietbedrag lager dan of gelijk aan 5.000 € heeft de consument de keuze tussen drie terugbetalingsformules: 5,6%, 7% en 10% van het resterende verschuldigde saldo; voor een toegestaan kredietbedrag hoger dan 5.000 € en lager dan of gelijk aan 10.000 € heeft de consument de keuze tussen vier terugbetalingsformules: 4,2%, 5,6%, 7% en 10% van het resterende verschuldigde saldo. Voor een toegestaan kredietbedrag hoger dan 10.000 € heeft de consument de keuze tussen vijf terugbetalingsformules 3%, 4,2%, 5,6%, 7% en 10% van het resterende verschuldigde saldo.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Kosten en eigenschappen
Jaarlijkse bijdrage5,00 €
Bijkomende kaart0,00 €
Uitgavenlimiet3.000,00 € - 10.001 €
Flexibel betalen?Ja
Debetrentevoet12,23 %
JKP12,50 %
Geldopname2,50 € / opname
Wisselkosten2,10 %
» Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook

Beobank Extra World Mastercard
3 maanden 3% retour, daarna 1%
Beobank Visa Internet Cashback
3 maanden 3% retour, daarna 1%