FR

Deze kaart is de uitgebreidere versie van Cofidis’ Mastercard. Ze kost ook 5 euro per jaar, je kunt ook beroep doen op de MyLine-kredietopening en ze wordt op evenveel plekken aanvaard als de standaard Mastercard. Voordeel van deze kaart is dat er standaard drie verzekeringen bij zitten. Bovendien kun je tot 1.000 euro per dag afhalen.

Verzekeringen

Met deze Gold-kaart profiteer je onder andere van een reisverzekering, waardoor je gedekt bent tegen ongevallen, vertraging bij vertrek en verlies van bagage. Je hebt ook recht op bijstand en begeleiding in noodgevallen: een ziekenhuisopname in het buitenland bijvoorbeeld, of een repatriëring. Tot slot ben je verzekerd tegen niet-geleverde onlineaankopen of aankopen die bij levering niet zijn wat ze moeten zijn.

Geldreserve

Bij Cofidis kun je een MyLine-krediet openen, een geldreserve tussen 500 en 10.001 euro. Je kiest zelf of je het bedrag volledig of gedeeltelijk gebruik en je kunt het saldo in één keer of gespreid terugbetalen. In Cofidis’ simulator kun je het bedrag invoeren en een looptijd kiezen; je ziet dan direct hoeveel je per maand betaalt. Dat is altijd een vast bedrag.

Belangrijkste eigenschappen

  • Inclusief 3 verzekeringen
  • Tot 1.000 euro per dag afhalen
  • Volg je uitgaven online of mobiel
  • Kredietreserve tot 10.001 euro met Cofidis MyLine
  • Je hoeft geen zichtrekening te openen voor deze kaart

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse bijdrage5,00 €
Bijkomende kaart0,00 €
Uitgavenlimiet500,00 € - 10.001 €
Flexibel betalen?Ja
Geldopname2,50 €
Wisselkosten2,10 %
Debetrentevoet12,50 % per opname
JKP11,50 %

> Nu je Mastercard Gold bestellen!


Hoe vraag ik de Mastercard Gold aan?

Dat kan via de link hierboven. Die leidt je naar de Cofidis-website, waar je het aanvraagformulier invult. Je krijgt direct een principieel antwoord. Daarna print je het contract en je stuurt het gedateerd en ondertekend op. Als Cofidis je aanvraag goedkeurt, krijg je je kaart enkele dagen later per post.