Cofidis Mastercard   aanvragen

Cofidis Mastercard kredietkaart

Deze Mastercard van Cofidis kost je slechts 5 euro per jaar. Haal kosteloos geld af in België en in het buitenland en profiteer van veilige onlineaankopen dankzij de 3D Secure-technologie. Tot slot beheer je je kaart zelf beheren in de Klantenzone of via Cofidis’ app.

Overal aanvaard

Met deze kredietkaart kun je in binnen- en buitenland (contactloos) terecht dankzij het Mastercard-netwerk. Je gebruikt ze zonder problemen in winkels, hotels en in webshops. Onlineaankopen zijn overigens extra veilig dankzij de 3D Secure-technologie.

Flexibel terugbetalen

Dankzij de kredietopening(1) bij deze kaart bepaal je je eigen uitgavenlimiet tussen 500 en 10.001 euro. Daarna bepaal je zelf wanneer je terugbetaalt en hoeveel: in één keer of gespreid(2). Hou wel rekening met de nulstellingstermijn: dat is de wettelijk bepaalde termijn waarbinnen je schuld weer op nul moet staan.

Eigen beheer

Beheer je kaart volledig zelf in Cofidis’ online Klantenzone of via de mobiele app. Je kunt er direct je saldo en je uitgaven opvolgen en je hebt rechtstreeks toegang tot je gepersonaliseerde diensten.

Hoe vraag ik deze kaart aan?

Dat kan online: vul het aanvraagformulier op Cofidis’ website in en print het tijdelijke contract. Dat vul je ook weer in en je stuurt het gedateerd en ondertekend naar Cofidis. Als je aanvraag wordt goedgekeurd krijg je je kaart per post.

Belangrijkste eigenschappen

  • Gedeeltelijk of volledig terugbetalen
  • Veilig betalen met de 3D Secure-technologie
  • Zonder kosten geld afhalen in binnen- en buitenland

> Nu je Cofidis-Mastercard aanvragen!

Wat is 3D Secure?

Deze kaart voegt een extra stap aan je onlineaankopen toe. Voor het je betaling uitvoert stuurt Cofidis je een unieke beveiligingscode per sms. Die vul je online in om je betaling te bevestigen. Vul je gsm-nummer in in je Klantenzone en je kunt aan de slag met deze dienst.

Voetnoten

(1) Onder voorbehoud van aanvaarding van je aanvraag door Cofidis en na ondertekening van je contract. Voorbeeld: voor een kredietopening van 2.000 euro is het minimale maandelijkse te betalen bedrag 5,6% van het resterende verschuldigde saldo verhoogd met de kaartkosten als het geval zich voordoet. Het Jaarlijks KostenPercentage (JKP) van toepassing op de kredietopening bedraagt 12,50%, inclusief de jaarlijkse bijdragen van 5 euro voor de kaart, de jaarlijkse actuariële debetrente van 11,96%. Geen eenmalige kosten. Variabele jaarlijkse actuariële debetrente. De kostprijs van het krediet is afhankelijk van het toegestane kredietbedrag. Contract van onbepaalde duur. Rentevoeten van kracht op 01/01/2013, kunnen gewijzigd worden.

(2) Onder voorbehoud van aanvaarding van je aanvraag door Cofidis en na ondertekening van je contract varieert het minimale maandelijkse te betalen bedrag in functie van de door de consument gekozen formule. Voor een toegestaan kredietbedrag lager dan of gelijk aan 5.000 euro heeft de consument de keuze tussen drie terugbetalingsformules: 5,6%, 7% en 10% van het resterende verschuldigde saldo; voor een toegestaan kredietbedrag hoger dan 5.000 euro en lager dan of gelijk aan 10.000 euro heeft de consument de keuze tussen vier terugbetalingsformules: 4,2%, 5,6%, 7% en 10% van het resterende verschuldigde saldo. Voor een toegestaan kredietbedrag hoger dan 10.000 euro heeft de consument de keuze tussen vijf terugbetalingsformules 3%, 4,2%, 5,6%, 7% en 10% van het resterende verschuldigde saldo.

Let op: geld lenen kost ook geld.

Kosten en eigenschappen
Jaarlijkse bijdrage5,00 €
Bijkomende kaart5,00 €
Uitgavenlimiet500,00 € - 10.001 €
Flexibel betalen?Ja
Debetrentevoet12,50 %
JKP12,50 %
Geldopname0,00 €
Wisselkosten0,00 %
» Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook

Beobank Visa Internet Cashback
3 maanden 3% retour, daarna 1%
Beobank Extra World Mastercard
3 maanden 3% retour, daarna 1%