Cofidis Mastercard   aanvragen

Cofidis Mastercard kredietkaart

Met de kaart Mastercard by Cofidis kunt u in om het even welke winkel aankopen doen en online bestellingen betalen in alle veiligheid. Het is een van de weinige kredietkaarten op de Belgische markt waarmee u aan de automaten in België en het buitenland zonder kosten geld kunt opnemen.

Dankzij de kredietopening(1) die aan de kaart Mastercard by Cofidis gekoppeld is, kunt u uw uitgavenlimiet kiezen tussen 500 € en 10.001 €. Achteraf betaalt u het bedrag van uw betalingen in één keer of via maandelijkse aflossingen terug. Uw maandelijkse aflossing komt dan overeen met een percentage(2) van het bedrag dat u hebt uitgegeven. Dat percentage bepaalt u zelf bij de aanvraag van uw kaart.

De kaart is voorzien van het systeem voor contactloos betalen: handig voor de kleine uitgaven van het dagelijkse leven!

U kunt de verrichtingen met uw kaart altijd in de gaten houden via een 100% beveiligde online klantenzone. En met de gratis mobiele app kunt u uw aankopen in een oogwenk volgen.

De voordelen van de Mastercard by Cofidis

  • Een bijdrage van slechts 5 € per jaar
  • Geldopname zonder kosten aan de automaten
  • Terugbetalingen in één keer of via maandelijkse aflossingen
  • Gratis mobiele app
  • Follow-up van de betalingen in een beveiligde online zone

> Vraag uw Mastercard by Cofidis meteen aan!

 (1) Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door Cofidis en na ondertekening van uw contract. Voorbeeld: voor een kredietopening van 2.000 € is het minimale maandelijkse te betalen bedrag 5,6% van het resterende verschuldigde saldo verhoogd met de kaartkosten als het geval zich voordoet. Het Jaarlijks KostenPercentage (JKP) van toepassing op de kredietopening bedraagt 12,50%, inclusief de jaarlijkse bijdragen van 5 € voor de kaart, de jaarlijkse actuariële debetrente van 11,96%. Geen eenmalige kosten. Variabele jaarlijkse actuariële debetrente. De kostprijs van het krediet is afhankelijk van het toegestane kredietbedrag. Contract van onbepaalde duur. Rentevoeten van kracht op 01/01/2013, kunnen gewijzigd worden.

(2) Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door Cofidis en na ondertekening van uw contract varieert het minimale maandelijkse te betalen bedrag in functie van de door de consument gekozen formule: voor een toegestaan kredietbedrag lager dan of gelijk aan € 5.000 heeft de consument de keuze tussen drie terugbetalingsformules: 5,6%, 7% en 10% van het resterende verschuldigde saldo; voor een toegestaan kredietbedrag hoger dan 5.000 € en lager dan of gelijk aan 10.000 € heeft de consument de keuze tussen vier terugbetalingsformules: 4,2%, 5,6%, 7% en 10% van het resterende verschuldigde saldo. Voor een toegestaan kredietbedrag hoger dan 10.000 € heeft de consument de keuze tussen vijf terugbetalingsformules 3%, 4,2%, 5,6%, 7% en 10% van het resterende verschuldigde saldo.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Kosten en eigenschappen
Jaarlijkse bijdrage5,00 €
Bijkomende kaart5,00 €
Uitgavenlimiet500,00 € - 10.001 €
Flexibel betalen?Ja
Debetrentevoet12,23 %
JKP12,50 %
Geldopname0,00 €
Wisselkosten0,00 %
» Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook

Beobank Visa Internet Cashback
3 maanden 3% retour, daarna 1%
Beobank Extra World Mastercard
3 maanden 3% retour, daarna 1%