Belfius Mastercard White Prepaid   aanvragen

Belfius Prepaid MasterCard White kredietkaart

De Mastercard White Prepaid van Belfius is een handige kredietkaart voor mensen met een budget die toch in binnen- en buitenland willen betalen. Je kunt er ook mee op het internet terecht en als je jonger bent dan 29 is deze kaart het eerste jaar gratis.

Eigenschappen van de Belfius Mastercard White Prepaid

Voor 1 euro per maand heb je deze witte prepaidkaart samen met een Pulse White-rekening. Zonder pack kost deze kaart 1,93 euro per maand of 23,16 euro per jaar en voor elke extra kaart betaal je 0,96 euro per maand.

De uitgavelimiet bepaal je zelf: je laadt een bedrag op de kaart en je kunt maximaal dat bedrag uitgeven. Je kunt niet onder nul. Je kaart beheren doe je online of aan een automaat in het Belfiuskantoor.

Verder kun je met deze kaart betalen in binnen- en buitenland bij meer dan 35 miljoen handelaars en winkeliers. Je betaalt er veilig mee op internet en je kunt er geld mee afhalen aan de automaat — 620 euro per 4 dagen.

Inbegrepen diensten

Ben je sinds maximaal 3 maanden in het buitenland, dan vervangt Belfius je White prepaid-kaart wanneer je ze verloor of als ze werd gestolen.

Daarnaast dekt de kaartfraudeverzekering je tegen misbruik van je kaart na verlies of diefstal en tegen misbruik op het internet. Als je aan een paar voorwaarden voldoet valt het eigen risico van 50 euro helemaal weg.

De belangrijkste voordelen

  • Geen vaste uitgavelimiet
  • Eerste jaar gratis als je jonger bent dan 29
  • Handig budgetteren: je kunt alleen uitgeven wat je op je kaart zet

> Nu je Belfius Mastercard White Prepaid aanvragen!

Hoeveel kost betalen of geld afhalen in het buitenland?

In Europe betaal je gratis; buiten Europa betaal je 1,50% wisselmarge op de referentiekoers van de Europese Centrale Bank.

Geld afhalen kost je binnen Europa 5 euro plus 1% van het bedrag; buiten Europa betaal je hetzelfde plus de 1,50% wisselmarge van hierboven.

Belangrijkste kenmerken
Jaarlijkse bijdrage12,00 €
Bijkomende kaart23,16 €
Uitgavenlimiet-
Debetrentevoet-
Geldopname5 € + 1,00 %
Wisselkosten1,00 %
» Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook