Argenta Gratis Kredietkaart   aanvragen

Argenta Gratis Kredietkaart | Kaart met 1.250 euro limiet

De gratis kredietkaart van Argenta is een Mastercard. Daar kun je wereldwijd mee terecht. Bij deze kaart zitten geen verzekeringen. Wil je die wel, lees dan onze bespreking van Argenta’s Golden-kredietkaart.

Standaardlimiet

Argenta’s Mastercard heeft een limiet van 1.250 euro. Je uitgaven gaan iedere maand op de 13de van je rekening. Je kunt niet gespreid of flexibel terugbetalen. Als je grotere uitgaven plant kun je je limiet tijdelijk verhogen.

Wat kost het?

De kaart zelf kost je niets en ook het beheer is kosteloos — je betaalt geen maandelijkse of jaarlijkse kosten. Argenta vervangt gestolen kaarten gratis en betalingen binnen de Eurozone kosten ook niets.

Geld afhalen in binnen- of buitenland kost je 5 euro. In andere valuta komt er 1,50% wisselkoersmarge bij, bij betalingen en bij afhalingen.

Aanvragen

Je vraagt de gratis Mastercard aan via de Argenta-app of in een kantoor. Dat kan (nog) niet online. Je kunt op Argenta’s website wel snel het dichtstbijzijnde kantoor vinden.

Binnen 48 uur na je aanvraag krijg je van Argenta een sms met een activatiecode. Daarmee moet je binnen de 8 dagen naar 0800 23 444 bellen om je pincode te kiezen. Als dat in orde is krijg je binnen 4 werkdagen je kaart thuis.

Belangrijkste eigenschappen

  • Gratis Mastercard
  • Contactloos betalen
  • Standaard 1.250 euro limiet
  • Je kunt niet gespreid terugbetalen

> Nu je gratis Mastercard aanvragen bij Argenta!

Kaartlimiet verhogen

Je kunt de limiet van deze kaart niet verhogen. Wil je meer dan 1.250 euro per maand kunnen uitgeven, kijk dan ook even naar Argenta’s Golden-kredietkaart. Die heeft een limiet van 5.000 euro per maand en je krijgt er een verzekeringspakket bij.

Veilig online betalen

Je onlineaankopen zijn veilig dankzij Mastercards SecureCode-technologie. De SecureCode is een persoonlijke code die alleen jij en je bank kennen. De verkoper kan jouw code niet zien.

Kosten en kenmerken
Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Uitgavenlimiet1.250,00 €
Flexibel betalen?Nee
Geldopname5,00 €
Wisselkosten1,50 %
» Bezoek website