Anytime Mastercard   aanvragen

Toute information sur la Anytime Mastercard

De Mastercard van Anytime is een kredietkaart waarmee je wereldwijd kunt betalen en geld afhalen. Je krijgt niet alleen een fysieke kaart: met de mobiele app kun je alle eigenschappen aanpassen en je kunt zelfs een virtuele kaart aanmaken.

Fysieke Mastercard

Anytime stuurt je een fysieke kaart op naam — jouw naam of je bedrijfsnaam. Die kaart kun je op de meeste plekken gebruiken om te betalen of om cash af te halen. Daarnaast kun je contactloos betalen: met de kaart zelf en met de PayBand-armband of de PayKey-sleutelhanger. Beide gadgets hebben dezelfde chip als je kaart zodat je makkelijk en snel kleine bedragen kunt overmaken.

Virtuele Mastercard en app

Naast de fysieke kaart kun je in Anytimes mobiele app een virtuele Mastercard aanmaken, perfect voor onlineaankopen. Anytime gebruikt de laatste beveiligingsstandaarden en het versleutelt je gegevens zodat elke aankoop veilig is.

In de app kun je ook terecht voor rekeningbeheer. Je kunt er bijvoorbeeld de limiet van je kaart aanpassen, de optie om geld af te halen aan- of uitschakelen en je kaart (de)blokkeren. Daarnaast vind je er een overzicht van je laatste transacties en je kunt je verrichtingen makkelijk organiseren met foto’s of opmerkingen.

Belangrijkste eigenschappen

Fysieke en virtuele kredietkaart - Pas alle eigenschappen van je kaart aan in de app - Contactloos betalen met je kaart, de PayBand of de PayKey - Makkelijk transacties organiseren voor een duidelijk overzicht

> Nu je Anytime-Mastercard bestellen!

Ik heb mijn kaart besteld. Wat nu?

Je krijgt je Mastercard per brief thuisgestuurd. Bij je bestelling kreeg je een trackingcode zodat je kunt zien waar je brief is. Anytime stuurt je je brief zo snel mogelijk nadat het je betaling heeft ontvangen.

Kan ik meerdere kaarten bestellen?

Particulieren kunnen tot 3 Mastercards aanvragen; professionelen of handelaars kunnen tot 200 fysieke kaarten krijgen.

Kosten en eigenschappen
Jaarlijkse bijdrage27,00 €
Bijkomende kaart20,00 €
Flexibel betalen?Nee
Debetrentevoet-
JKP
Geldopname1,5 €
Wisselkosten1,80 %
» Bezoek website